background

Produksjonen

Friske og økologiske planter

Alle planter som brukes i fremstillingen av A. Vogel-produkter stammer enten fra Vogels egne dyrkingsområder eller fra bønder som Bioforce har kontrakt med. Disse blir også dyrket økologisk under samme kvalitetskontroll.

Mer >


Vår avling – ditt utbytte

Om plantene kommer fra egne jorder, fra bøndene Bioforce har avtale med eller Bioforces utdannede sankere av ville planter høstes de til idealtid, det vil si til nøyaktig fastsatte tidspunkt. Deretter blir de umiddelbart bearbeidet slik at produktene har optimalt innhold av virkestoffer.

Mer >


Videreforedling

Slik skapes naturmidler og plantelegemidler av høy kvalitet av ferske planter: Lær om fremstillingen av tinkturer, om fordelene ved naturlig ekstraksjon med ethylalkohol og om videreforedlingen av tinkturene til faste former, som for eksempel tabletter.

Mer >


Kvalitetskontroll og forskning

Tillit er bra, kontroll er bedre. Takket være sammenhengende kontroll og intensiv forskning garanterer vi for at våre produkter har en jevn og holdbar høy kvalitet. Samtidig leter vi alltid etter nye muligheter for å kunne utvide vårt tilbud til fordel for deg.

Mer >

Om Alfred Vogel

Les den fascinerende historien om Sveits mest berømte naturopat og herbalist.

Les mer her