Vårt merke

Natur

Kjærligheten til natur og tro på dets helbredende krefter har alltid vært sentralt i arbeidet til pioneren for naturlig helse, Alfred Vogel (1902-1996), Dette betyr sertifisert økologisk produksjon og bærekraftig bruk av naturressurser. 

Close window

Et balansert livsstil

Merkevarens nåværende tjenester: rettsmidler, mat og informasjon er basert på et av hovedprinsippene til Alferd Vogel: helse krever en helhetlig tilnærming. En balansert livstil, et sunt kosthold og naturlige helbredende produkter spiller sentrale roller for å opprettholde og gjennomrette helse. 

Close window

Hjelp mennesker til å hjelpe seg selv

Alfred Vogel hadde et ønske om å formidle sin kunnskap. Med et helsemagasin, mange vellykkede helsebøker og samtaler over hele verden bidro han til å fremme en bedre forståelse av sykdommer, og hvordan helbrede dem på en naturlig måte. A.Vogel gir informasjon på en rekke måter, inkludert artikler om råd og tips mot sykdommer, samt sunne oppskrifter på våre nettsider og i sosiale medier. 

Close window

Friske planter

Selv i begynnelsen av sin karriere gjorde Alfred Vogel sine forberedelser fra nyvalgte planter. Den ekstra innsatsen i bruk av ferske råvarer gjør at A.Vogel skiller fra sine konkurrenter i dag. 

Close window

Fascinasjon

Fascinasjon er en funksjon av A.Vogel. En av Alfred Vogels unike talenter var hans evne til å formidle sin entusiasme mot andre. De som kjente ham personlig, var fasinert av personligheten til denne pioneren innenfor naturlig helse. Enten i samtaler eller ved å gi råd til pasienter. 

Close window

Om Alfred Vogel

Les den fascinerende historien om Sveits mest berømte naturopat og herbalist.

Les mer her