background

FORSKNING

Den største studien på rød solhatt noensinne

En klinisk studie gjennomført ved Royal London Hospital for Integrated Medicine, har sammenlignet bruken av solhattoddyen Echinaforce Hot Drik med et annet veletablert hjelpemiddel mot forkjølesessymptomer. Resulatet viser at effekten av behanding av Echineforce Hot Drink var svært god! 

Les mer >


Fortsatt alvorlig jodmandel hos gravide 

Ny forskning bekrefter det flere tidligere studier har vist – gravide får i seg for lite jod. Visste du at tang og tare er en nærmest ubrukt matressurs her i Norge, og en god og naturlig kilde til jod?

Les mer >


Hyppig vannlating? 

Hyppig vannlatingsbesvær hos menn skyldes som oftest at prostatakjertelen vokser og presser på urinrøret. Dette er både irriterende og ubehagelig, men vanlig for menn fra 40-50års alderen. A.Vogel Prostasan viser dokumentert effekt gjennom flere kliniske studier forbedrer symptomer.

Les mer >


Serenoa repens

Ny studie: Prostasan bedrer seksuelle problemer

I 2012 ble en ny en ny klinisk studie publisert som viser at Prostasan også kan forbedre seksuelle problemer som forårsakes av godartet prostataforstørrelse.

Les mer >


Salvie - lingrer ved overgangsplager 

Hetetokter, nattesvette og søvnvansker er bare noen av de mange plagene som kan inntreffe i forbindelse med overgangsalder. Visste du at en liten urt kan være til god hjelp?

Les mer >


Echinaforce Hot drink vs. Tamiflu

Pressemelding: Ny forskning viser at rød solhatt er like effektivt som Tamiflu i behandling av influesa. 

Les mer >

 

Om Alfred Vogel

Les den fascinerende historien om Sveits mest berømte naturopat og herbalist.

Les mer her