background

Herbamare knekkebrød

Smakfulle og sprø kenkkebrød med Herbamare urtesalt. 

Herbamare knekkebrød

Ingredienser: 

100 g linfrø 

100 g gresskarkjerner 

100 g havregryn

3 ts A.Vogel Herbamare Orginal 

250 g mandelmel 

2 ss kokosolje, smeltet 

5 dl vann 

Slik gjør du: 

Steg 1

Kjør alle frø, havregryn og Herbamare i en kjøkkenmaskin til massen er finhakket. 

Steg 2

Hell over i en bolle og tilsett mandelmel, vann og kokosolje. 

Steg 3

Rør til massen er godt blandet. La det stå i 30 min for å tykne. 

Steg 4

Fordel massen på et stekebrett med bakepapir og trykk den jevnt ned. 

Steg 5

Stek på 160 grader i 30 min og ta brettet ut for å rute opp i knekkebrød-biter med en kniv. Ved gjerne brettet over på en rist om du har, og sett brettet inn igjen i ca. 40 min på 160 grader. 

Knekkebrødene trenger gjerne lengre tid i ovnen for å bli helt tørre og sprøe. Sett temperaturen ned til 100 grader og la det stå 45-60 min. 

Steg 6 

Oppbevares i tett boks.