Planteleksikon
Alt fra A til Å. Eller bedre: fra Achillea millefolium til Vitex agnus-castus.
Les mer om medisinske planterA.Vogel Molkosan er et rent naturprodukt, økologisk fremstilt av konsentrert myse. Den har et høyt innhold av L+ melkesyre som er den formen for melkesyre kroppen selv produserer. Melkesyre fremmer et surt miljø i tarmen som bidrar til et gunstig miljø for bakteriefloraen.
Molkosan brukes for å hjelpe fordøyelsen gjennom å styre ens egen tarmflora.
Anbefalt døgndose: 1 spiseskje blandes i et glass vann 1-2 ganger daglig.
Anbefalt døgndose skal ikke overskrides.
Kosttilskudd skal ikke erstatte en variert kost.
Tips: Molkosan har en syrlig smak og kan også brukes i matlaging, f.eks i dressing istedet for eddik.
Innhold: 200ml / 500ml / 1000ml.
Ingredienser: Fermentert myse renset for proteiner (kilde til melkesyre L+), kaliumsitrat, smakstilsetning.
Molkosan har et høyt innhold av melkesyre L+, men er renset for melkeproteiner og kan tas av de som har melkeprotein- og laktoseintoleranse.
Se datostempling på produktet.
Life, Sunkost, Naturkost, Vitus Apotek og på nettbutikken: Soma.no
Hvordan fremstilles Molkosan?
Økologisk melk filtreres for proteiner og man sitter igjen med myse. Til mysen tilsettes melkesyrebakterier, men disse fjernes igjen før ferdigstillelse av produktet.
Er Molkosan pateruisert?
Ja.
Hvorfor er det kalim i Molkosan orginal og kalsium i Molkosan fruit?
Det er kalium i begge produktene, tilsatt som kaliusitrat, for fermenteringsprosessen. I tillegg er det tilsatt kalsium i Fruit, for å kunne ha helsepåstand på fordøyelse.
Kan ammende og gravide drikke Molkosan?
Ja.
Alt fra A til Å. Eller bedre: fra Achillea millefolium til Vitex agnus-castus.
Les mer om medisinske planterLes den fascinerende historien om Sveits mest berømte naturopat og herbalist.
Les mer her