background

BIOFORCE AG

Alfred Vogel etablerte selskapet Bioforce AG i 1963 i Roggwil (Sveits). Hans mål var å gi effektive naturmedisiner, en grunnleggende palett av sunne matvarer, samt bøker og et månedlig magasin som inneholdt pålitelig informasjon om alle aspekter av helse og en naturlig livsstil, til et stadig voksende antall mennesker. 

Bioforce AG

Visjon og misjon for merkevaren A.Vogel

Vi støtter folk i å opprettholde eller gjenvinne sin helse med naturlige midler.

Våre produkter

Vi utvikler og produserer urtemedisiner, mat og kosttilskudd fra friske urter og distribuerer dem internasjonalt. Vi tilbyr omfattende og pålitelig informasjon om naturmidler og helsespørsmål.

Kvalitet / Økologi

Vår kjernekompetanse ligger i den naturlige, miljøvennlige dyrkingen og foredlingen av friske urter. Vi vier spesiell oppmerksomhet til økologiske aspekter. Kvaliteten på våre produkter og nyttig helseinformasjon skal overbevise våre kunder, og reflektere vår kunnskap. 

Ansatte / etikk

Vi fortsetter Alfred Vogel s livsverk med glede og høy dedikasjon. Vi er enige om mål med våre ansatte og oppmuntrer til personlig initiativ. Vi skal systematisk fremme helse og støtte både personlig og faglig utvikling. Vi opptrer med ærlighet og integritet.

Selvtillit

At vi er økonomisk uavhengige sikrer oss vår selvstendighet og muligheten til å videreutvikle vårt selskap.

 

Om Alfred Vogel

Les den fascinerende historien om Sveits mest berømte naturopat og herbalist.

Les mer her